Το ΟΣΔΕ Ξεκίνησε! Επισκέψου ή επικοινώνησε άμεσα με ένα από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών της Ένωσης Μεσολογγίου

 

Φίλε Αγρότη, Το ΟΣΔΕ ξεκίνησε! Επισκέψου ή επικοινώνησε άμεσα με ένα απο τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών (ΚΕΑ) της Ένωσης Μεσολογγίου και ενημερώσου άμεσα και υπεύθυνα για την σωστή ενεργοποίηση των δικαιωμάτων σου με έγκυρη και έγκαιρη υποβολή της αίτησής σου!

Η Ένωση Μεσολογγίου με την εμπειρία, αξιοπιστία και την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει, θα διεκπεραιώσει και φέτος με ολοκληρωμένο τρόπο τη διαδικασία υποβολής των Αιτήσεων.

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών (ΚΕΑ) της Ένωσης Μεσολογγίου, με τη συνεχή ενημέρωση, το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό τους και την άριστη οργάνωσή τους διασφαλίζουν την ορθή υποβολή και εγκυρότητα των αιτήσεων ΟΣΔΕ.

Τα ΚΕΑ μας διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό στην διεκπεραίωση των αιτήσεων ΟΣΔΕ, πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα την διεξαγωγή του συνολικού έργου με απόλυτη ακρίβεια και ορθότητα, με ευεργετικές συνέπειες για τον παραγωγό.

Επιπρόσθετα, το σύνολο των εργασιών των ΚΕΑ υλοποιούνται και εφαρμόζονται βάσει πιστοποιημένων Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών.

Είμαστε πάντα δίπλα στον αγρότη, ακούμε τις ανάγκες του και του παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε διαρκώς και να προσφέρουμε σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες, πάντα με άξονα τις πραγματικές ανάγκες των αγροτών και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ, κάθε φορά που μας χρειάζονται.

Καλούμε τους παραγωγούς να προσέλθουν στα ΚΕΑ της Ένωσης Μεσολογγίου για να ενεργοποιήσουν σωστά τα δικαιώματα τους με έγκυρη και έγκαιρη υποβολή της αίτησης.

  • ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, Ναυπάκτου 35, Τ. 26310 51500
  • ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, Φαλυσίου 3,  Τ. 26340 27286
  • ΝΕΟΧΩΡΙ, Τ. 26320 91546
  • ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ, Τ. 26353 06706
  • ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ, Τ. 26410 93333

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 15η Μαΐου 2018.

Η φιλοσοφία μας και ο σκοπός μας είναι μέσα από τις δραστηριότητες που αναπτύσσουμε, να προσδίδουμε αξία στην δουλειά και τον μόχθο των αγροτών, προσφέροντας υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα και ανταποδοτικό όφελος.

Αποτελεί βασική μας αρχή ο σεβασμός προς τον αγρότη και κύριο μέλημά μας η ικανοποίηση των παραγωγών που απολαμβάνουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Δείτε ΕΔΩ την σχετική Ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ

Σχετικά easmn-press

Εξέτασε επίσης

Ανακοίνωση: Επιστροφή ΦΠΑ

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΦΠΑ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΎ ΚΑΘΕΣΤΏΤΟΣ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ “Η ΕΝΩΣΗ” ΣΑΣ …

==============================================