Τίθεται σε λειτουργία το ΟΣΔΕ 2020, με απόφαση του ΥΠΑΑΤ

 

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσολογγίου-Ναυπακτίας ”Η Ένωση”, σας ενημερώνει ότι τίθεται σε λειτουργία το ΟΣΔΕ 2020, σύμφωνα με απόφαση του ΥΠΑΑΤ.

Το Δελτίο Τύπου του ΥπΑΑΤ αναφέρει:

<<Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης με απόφασή του θέτει εκ νέου σε λειτουργία το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου (ΟΣΔΕ) για το 2020.

Η σχετική απόφαση ελήφθη προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία υποβολής δηλώσεων ώστε να εξυπηρετηθούν οι παραγωγοί που επιθυμούν την άμεση ολοκλήρωσή της.

Έτσι δίνεται η δυνατότητα στους παραγωγούς να καταθέσουν τις αιτήσεις τους εξουσιοδοτώντας ηλεκτρονικά εκπρόσωπο του ΚΥΔ σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο των εξουσιοδοτήσεων.

Συγκεκριμένα, η υποβολή των αιτήσεων στα κατά τόπους ΚΥΔ θα πραγματοποιείται μόνο με απομακρυσμένη επικοινωνία μεταξύ του παραγωγού και των υπαλλήλων των Κέντρων τα δε δικαιολογητικά θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά ή εναλλακτικά με τη χρήση είτε ταχυδρομείου είτε υπηρεσιών ταχυδιανομής (κούριερ).

Τέλος, για την οριστικοποίηση της δήλωσης απαιτείται η προηγούμενη επικοινωνία μεταξύ εκπροσώπου του ΚΥΔ και αιτούντος.

Σημειώνεται ότι σε ισχύ τίθεται και η δυνατότητα υποβολής δηλώσεων απευθείας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΟΠΕΚΕΠΕ.>>

 

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσολογγίου –Ναυπακτίας ”Η Ένωση” , με ευθύνη και συνέπεια θα συμβάλλει τα μέγιστα, για την έγκαιρη και έγκυρη ενεργοποίηση των δικαιωμάτων όλων των δικαιούχων, λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι της διάδοσης του κορωνοϊού.

Για την υποβολή της αίτησής σας, ΟΣΔΕ 2020, μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στα τηλέφωνα:

  • Μεσολόγγι: 26310 51500 – 26310 55590
  • Νεοχώρι: 26320 91546
  • Ναύπακτος: 26340 27286
  • Ματαράγκα: 26353 06706
  • Αγγελόκαστρο: 26410 93333
  • Αγρίνιο: 26410 22617

Καθώς και στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: kea@mesol.c-gaia.gr

 

 

Σχετικά easmn-press

Εξέτασε επίσης

Ενημέρωση για την Συνδεδεμένη Ενίσχυση για τον Αραβόσιτο

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσολογγίου Ναυπακτίας Η Ένωση ενημερώνει τους παραγωγούς που έχουν αιτηθεί στην αίτηση …

==============================================