Αρχική / Ενισχύσεις-Επενδύσεις / Ενστάσεις για αγροτεμάχια εμπλεκόμενα στους δασικούς χάρτες και δηλωμένα στο ΟΣΔΕ

Ενστάσεις για αγροτεμάχια εμπλεκόμενα στους δασικούς χάρτες και δηλωμένα στο ΟΣΔΕ

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για τα αγροτεμάχια που εμπλέκονται χωρικά στους αναρτημένους δασικούς χάρτες και δηλώνονται από τους παραγωγούς στις αιτήσεις ΟΣΔΕ 2017.

Σύμφωνα με το Δελτίου Τύπου οι παραγωγοί των περιοχών που αναρτήθηκαν οι Δασικοί χάρτες, πρέπει να ελέγξουν τα αγροτεμάχια τους, τα οποία δηλώνουν στο ΟΣΔΕ, εάν εμπλέκονται χωρικά στους αναρτημένους δασικούς χάρτες. Στην περίπτωση αυτή οι παραγωγοί πρέπει να προβούν σε ενστάσεις πριν την λήξη της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στην ομαλή καταβολή των δικαιούμενων κοινοτικών ενισχύσεων.

Συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Κατόπιν της παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των δηλώσεων Ενιαίας Ενίσχυσης, έως τις 15/06/2017, ενημερώνουμε τους παραγωγούς στις περιοχές των οποίων έγινε ανάρτηση Δασικών χαρτών να ελέγξουν εάν τα αγροτεμάχια που δήλωσαν και δηλώνουν στην Αίτηση του έτους 2017 για την καταβολή κοινοτικών ενισχύσεων, εμπλέκονται χωρικά στους αναρτημένους Δασικούς χάρτες.

Για τα αγροτεμάχια που εμπλέκονται, πρέπει να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, ανάλογα με την κατηγορία που εντάσσονται, πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων.

Η τήρηση της παραπάνω διαδικασίας συντείνει στην ομαλή καταβολή των δικαιούμενων κοινοτικών ενισχύσεων για κάθε δικαιούχο.

Σχετικά easmn-press

Εξέτασε επίσης

Βαμβάκι-euros

Πιστώθηκαν στους λογαριασμούς οι Συνδεδεμένες Ενισχύσεις

Από νωρίς σήμερα το απόγευμα άρχισαν να πιστώνονται τα χρήματα από τις συνδεδεμένες ενισχύσεις στους λογαριασμούς των παραγωγών. Το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *