Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΣΟΕΕ

Σε σώμα συγκροτήθηκε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4/4 στην Αθήνα και στην διάρκεια αυτής αποφασίστηκε η κατανομή των αξιωμάτων της Διοικούσας Επιτροπής.

Τα μέλη της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. αποτελούνται απο:

  • Αλέξανδρος Κοντός,  Πρόεδρος
  • Νικήτας Πρίντζος,  Α΄Αντιπρόεδρος
  • Νίκος Κουτλιάμπας, Β ΄Αντιπρόεδρος
  • Θανάσης Τσιοτίνας, Γραμματέας
  • Νικήστρατος Χαροκόπος, Ταμίας

Υπεύθυνος για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης ομόφωνα ορίστηκε ο Βασίλης Παρόλας.

Μετά το πέρας της διαδικασίας κατανομής θέσεων της νέας Διοικούσας Επιτροπής, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε η χάραξη της  στρατηγικής, οι  άμεσες ενέργειες του Συνδέσμου για την υλοποίησή της και η συνάντηση της διοίκησης του συνδέσμου με εκπροσώπους της κυβέρνησης και των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Επίσης, αποφασίστηκε να δρομολογηθούν άμεσα οι διαδικασίες για την εγγραφή του Συνδέσμου στις κορυφαίες ευρωπαϊκές αγροτοσυνεταιριστικές οργανώσεις Copa – Cogeca.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ. ο πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Κοντός δήλωσε:

«Προχωρούμε ενωτικά και συνεργατικά, οι αποφάσεις μας λαμβάνονται ομόφωνα και είναι σημαντικό ότι  στη Διοικούσα Επιτροπή εκπροσωπούνται  οι μεγαλύτερες αγροτικές περιφέρειες της χώρας καθώς επίσης και ότι τα μέλη του διοικητικού μας συμβουλίου είναι εκπρόσωποι συνεταιριστικών οργανώσεων που διακινούν τα σημαντικότερα αγροτικά προϊόντα της Ελλάδος.

Είναι πολύ θετικό ότι υπάρχει άριστο κλίμα μεταξύ των μελών του Δ.Σ. και ότι όλοι είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τα πλέον θετικά  αποτελέσματα για το συνεταιριστικό κίνημα και τον αγροτικό κόσμο της χώρας».

Σχετικά easmn-press

Εξέτασε επίσης

Αναγνωρίστηκε η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Επιτραπέζιας Ελιάς

   Αναγνωρίστηκε η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Επιτραπέζιας Ελιάς σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε …

==============================================