Ενημερωτική Εκδήλωση ΟΣΔΕ 2023 στην Γαβαλού 30/6

Επιτυχία σημείωσε η ενημερωτική εκδήλωση για το ΟΣΔΕ 2023 που πραγματοποίησε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσολογγίου-Ναυπακτίας ”Η Ένωση” σε συνεργασία με την GAIA Επιχειρήν, την Παρασκευή το απόγευμα στην Γαβαλού Μακρυνείας. Στην εκδήλωση υπήρχε μεγάλη προσέλευση και υψηλό ενδιαφέρον απο τους παραγωγούς της περιοχής.

Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Ακρίδας Δημήτριος ευχαρίστησε τους παραγωγούς για την συμμετοχής τους και τους ενημέρωσε σχετικά με την έναρξη της υποβολής των δηλώσεων ΟΣΔΕ 2023 στα Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων του Συνεταιρισμού.

”Αγαπητοί παραγωγοί, ‘οπως κάθε έτος, στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσολογγίου-Ναυπακτίας ”Η ΕΝΩΣΗ” είμαστε έτοιμοι να σας υποστηρίξουμε στο έργο της υποβοήθησης της υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ 2023, με το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία που μας χαρακτηρίζουν. Το 2023 είναι μία ιδιαίτερη χρονιά, καθώς αποτελεί το πρώτο έτος εφαρμογής της ΚΑΠ 2023-2027, η οποία εισάγει νέα και αρκετά πολύπλοκα καθεστώτα και προϋποθέσεις στήριξης. Για την ασφαλή είσοδο στις ενισχύσεις της ΚΑΠ 2023-2027 μπορείτε να απευθυνθείτε στα κατά τόπους Γραφεία Εξυπηρέτησης και Διεκπεραίωσης αιτήσεων ΟΣΔΕ  του Συνεταιρισμού, για να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και να υποβάλλετε την αίτηση ΟΣΔΕ 2023 με αξιοπιστία.”

Στην συνέχεια παρουσίασε τους ομιλιτές της GAIA Επιχειρήν κ. Μαυρουδή Ιωάννη, Παπακωνσταντίνου Νικόλαο, Βογιατζή Μαρίνο και Πελεκάνο Μινά οι οποίοι ενημέρωσαν τους παραγωγούς για τις αλλαγές που επιφέρει το ΟΣΔΕ 2023 και η Νέα ΚΑΠ 2023-2027.

     

 

Σχετικά easmn-press

Εξέτασε επίσης

Ελαιοραβδιστικό Geotec GTOB1200: Σούπερ προσφορά Προπαραγγελίας!!

Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι τα Ελαιοραβδιστικά Geotec GTOB1200 της μεγάλης προσφοράς μας ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ! Η …

==============================================