Τηλεδιάσκεψη του ΥΠΑΑΤ κ. Λιβανού με το ΔΣ της Ένωσης Μεσολογγίου

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε στις 11/3/21 ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λιβανός με τον Πρόεδρο του ΑΣ Μεσολογγίου-Ναυπακτίας «Η Ένωση» κ. Υφαντή και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

O Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λιβανός πραγματοποίησε στις 11/3/2021 τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του ΑΣ Μεσολογγίου-Ναυπακτίας «Η Ένωση» κ. Υφαντή και μέλη του ΔΣ.

Συζητήθηκαν και αναλύθηκαν μια σειρά από θέματα αγροτικού ενδιαφέροντος όπως η Νέα ΚΑΠ, το ΟΣΔΕ 2021 και προβλήματα που χρειάζονται άμεση παρέμβαση όπως η ενίσχυση covid, την βαμβακοκαλλιέργεια και για τις ελιές καλαμών της Αιτωλοακαρνανίας.

Επίσης συζητήθηκε εκτενώς ο ρόλος των συνεταιρισμών στην αγροτική ανάπτυξη και στο μέλλον της Ελληνικής Γεωργίας και οι πιθανές παρεμβάσεις του συνεταιριστικού κινήματος προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Πρόεδρος κ. Υφαντής ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Λιβανό για το μνημόνιο συνεργασίας του ΑΣ με το Πανεπιστήμιο Πατρών, η υλοποίηση του οποίου είναι καίριας σημασίας για την ανάπτυξη της γεωργίας στο νομό μας και δη στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου τόσο μέσω των δράσεων και της κατάρτισης που θα παρέχει στους αγρότες και στους δυνητικούς επιστήμονες φοιτητές του πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου, όσο και μέσω της παροχής εξειδικευμένων και επιστημονικά τεκμηριωμένων αναλύσεων εδάφους και ύδατος για τους αγρότες της περιοχής μας.

Ο Υπουργός εξέφρασε την υποστήριξή του σε κάθε παρόμοια θετική πρωτοβουλία και συμφώνησε να επαναληφθεί η εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων με τα μέλη του ΑΣ Μεσολογγίου-Ναυπακτίας «Η Ένωση» και στο μέλλον.

Σχετικά easmn-press

Εξέτασε επίσης

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ

λίπανση των εσπεριδοειδών

==============================================