Τελευταία Νέα

Στήριξη των Κτηνοτρόφων από την Ένωση με Νέες μειωμένες τιμές ζωοτροφών και ειδικές Προσφορές!

Σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία για την ελληνική κτηνοτροφία εξαιτίας της δυσπραγίας και της συνεχής μείωσης της τιμής του γάλακτος που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι μας ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσολογγίου-Ναυπακτίας η «Ένωση» αποφασίζει να  προχωρήσει στην στήριξή τους με μια σειρά ενεργειών.

Η «Ένωση» διαθέτοντας το πιο σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών της Δυτικής Ελλάδας μειώνει τις τιμές κρατώντας την ποιότητα στο ίδιο πάντα υψηλό επίπεδο που την έκανε γνωστή στον ευρύτερο χώρο.

Δημιουργεί την νέα σειρά Economy Feed καλύπτοντας το κομμάτι των κτηνοτρόφων με κοπάδια μικτών φυλών και χαμηλής γαλακτοπαραγωγής. Μια σειρά με την ανταγωνιστικότερη τιμής της αγοράς, με πρώτες ύλες από τους παραγωγούς της περιοχής μας και με την ποιότητα που εξασφαλίζει  κάτω από τα υψηλότερα στάνταρ ελέγχου το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό του εργοστασίου μας «ΑΙΤΩΛΙΑ».

Εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας μέσα από νέες στρατηγικές συμφωνίες τόσο στο κομμάτι των βιολογικών ζωοτρόφων όσο και στο κομμάτι της θρέψης με τη χρήση των ποιοτικότερων πλακών λείξεως.

Τέλος προχωράμε σε εκπτώσεις από 10% για φορητές αρμεκτικές, ηλεκτρικούς φράκτες, παγολεκάνες, δοχεία συλλογής γάλακτος και οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί ο σύγχρονος κτηνοτρόφος.

Ελάτε σήμερα στα καταστήματα του Συνεταιρισμού και μάθετε για τις νέες μειωμένες τιμές και τις ειδικές προσφορές.

www.easmn.gr

80 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩΣΗ

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ

Σχετικά easmn-press

Εξέτασε επίσης

Διάθεση Ζωοτροφών Πίνδος – Σπόρων Κτηνοτροφικών Φυτών

Η Ένωση Μεσολογγίου διαθέτει στα καταστήματά της, πλήρη γκάμα Ζωοτροφών για όλα τα παραγωγικά ζώα …

==============================================