Αρχική / Ενισχύσεις-Επενδύσεις / Αύριο Παρασκευή 20 Ιουλίου πιστώνονται τα βιολογικά

Αύριο Παρασκευή 20 Ιουλίου πιστώνονται τα βιολογικά

Αύριο Παρασκευή 20 Ιουλίου, σύμφωνα με το αρχικό, σχετικό πλάνο του αρμόδιου οργανισμού πληρωμών (ΟΠΕΚΕΠΕ) θα πραγματοποιηθεί, όπως όλα δείχνουν, η πληρωμή του υπόλοιπου 30% για τα βιολογικά του 2017, σύμφωνα με δήλωση του αντιπρόεδρου του οργανισμού κ. Γιώργου Κέντρου.

Όσοι παραγωγοί από όλη τη χώρα μείνουν απέξω από την σχετική πίστωση της Παρασκευής, γιατί έχουν εκκρεμότητες, θα πληρωθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Όσον αφορά στους επιλαχόντες νέους γεωργούς, αυτοί θα πληρωθούν την ενίσχυση, μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όπως προανήγγειλε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, κ. Χαράλαμπος Κασίμης.

Αναφορικά με τις πληρωμές της ειδικής ενίσχυσης βάμβακος που αφορούν στο 2017, οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι οποιεσδήποτε εκκρεμότητες του οργανισμού σε δικαιωμένους από ενστάσεις λόγου χάρη αγρότες, θα τακτοποιηθούν μέχρι τις αρχές του ερχόμενου Οκτωβρίου, καθώς στις 15 Οκτώβρη, ξεκινά το νέο οικονομικό έτος για τον οργανισμό.

 

πηγή: agrotypos.gr

Σχετικά easmn-press

Εξέτασε επίσης

Βαμβάκι-euros

Πιστώθηκαν στους λογαριασμούς οι Συνδεδεμένες Ενισχύσεις

Από νωρίς σήμερα το απόγευμα άρχισαν να πιστώνονται τα χρήματα από τις συνδεδεμένες ενισχύσεις στους λογαριασμούς των παραγωγών. Το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *