Αναρτήθηκαν οι καταστάσεις πληρωμής για την τη Δράση 1.3 «Σπάνιες Φυλές» έτους 2015 στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Αναρτήθηκαν οι καταστάσεις πληρωμής για την τη Δράση 1.3 «Σπάνιες Φυλές» του έτους εφαρμογής 2015 στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Οι απορριπτόμενοι παραγωγοί μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης.

Συγκεκριμένα:

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς ότι ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία ανάρτησης καταστάσεων πληρωμής της δράσης 3.1 «Σπάνιες Φυλές» για το έτος εφαρμογής 2015.

Οι αναλυτικές ονομαστικές καταστάσεις πληρωμής με τους δικαιούχους αναρτήθηκαν στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (Κύπρου 30, Ι.Π. Μεσολογγίου). Επί των αναρτημένων καταστάσεων πληρωμής στα γραφεία της Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε Αιτωλ/νίας οι απορριπτόμενοι παραγωγοί μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης.

Οι καταστάσεις έχουν αποσταλεί στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε για την έκδοση των σχετικών εντολών πληρωμής και την πίστωση των ατομικών λογαριασμών των δικαιούχων.

Οι καταστάσεις πληρωμής περιλαμβάνουν 52 δικαιούχους παραγωγούς με συνολικό ποσό πληρωμής 666.922,52 €.

Σχετικά easmn-press

Εξέτασε επίσης

Οικονόμου: Σε λιγότερο από 1 μήνα η έναρξη του προγράμματος των Αρδευτικών

Σύμφωνα με όσα αναφέρει εγγράφως στη βουλή ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου. Απαντώντας σε …

==============================================