Νέες Οικονομικές σύνθετες Ζωοτροφές Economy-Feed

 

Νέα Οικονομική Πρόταση σύνθετων Ζωοτροφών από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσολογγίου-Ναυπακτίας »Η Ένωση».

Αναζητήστε σήμερα τις Νέες Οικονομικές ζωοτροφές στα καταστήματα του Συνεταιρισμού και σε επιλεγμένους συνεργάτες

Π-130 ECONOMY FEED ΠΡΟΒΑΤΩΝ, μορφή σε πέλλετ 6mm

Η economy feed  Π-130 προβάτων είναι κατάλληλη για πρόβατα όταν η διατροφή τους βασίζεται σε χόρτο ή χλόη ψυχανθών. Χορηγείται επίσης και κατά τον τελευταίο μήνα της κυοφορίας σε ημερήσια ποσότητα 500gr ανά ζώο. Δεν αποτελεί πλήρη ζωοτροφή και δεν πρέπει ποτέ να χορηγηθεί στα ζώα χωρίς την παράλληλη χρήση χονδροειδων ζωοτροφών. ( Αναφέρεται σε μη βελτιωμένα ζώα με μέγιστο στήσιμο γαλακτoπαραγωγης έως 1,5 λίτρα γάλακτος)

  • Τιμή σακιού 25 κιλών: 8,50 €

Κ-205 ECONOMY FEED ΠΤΗΝΩΝ, μορφή σε πέλλετ 3,5mm

Η economy feed πτηνών Κ-205 είναι κατάλληλη για την διατροφή κοτόπουλων κρεοπαραγωγης. Αποτελείται μόνο από φυτικές ύλες και χορηγείται για κατά βούληση κατανάλωση. Αποτελεί ιδανική τροφή για πλουμιστα πτηνά. Η τροφή δεν έχει χρόνο αναμονής.

  • Τιμή σακιού 25 κιλών: 10,60€

Κ-206 ECONOMY FEED ΠΤΗΝΩΝ, μορφή Αλευρώδης

Η economy feed πτηνών Κ-206 είναι κατάλληλη για την διατροφή κοτόπουλων κρεοπαραγωγης. Αποτελείται μόνο από φυτικές ύλες και χορηγείται για κατά βούληση κατανάλωση. Αποτελεί ιδανική τροφή για πλουμιστα πτηνά. Η τροφή δεν έχει χρόνο αναμονής.

  • Τιμή σακιού 25 κιλών: 8,50€

Σχετικά easmn-press

Εξέτασε επίσης

Νέα Πρόσκληση Βιολογική Μελισσοκομία

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσολογγίου-Ναυπακτίας ΄΄Η Ένωση΄΄ σας ενημερώνει ότι εκδόθηκε η προδημοσίευση της 1ης Πρόσκλησης …

==============================================