Να υποβάλουν αιτήσεις αποζημίωσης για τις καταστροφές του 2013 καλεί ο ΕΛΓΑ τους Παραγωγούς

agriculture-elga

Ο ΕΛΓΑ καλεί όλους του ενδιαφερόμενους παραγωγούς γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, οι οποίες υπέστησαν ζημιές από θεομηνίες και δυσμενείς καιρικές συνθήκες κατά την χρονική περίοδο από τον Ιανουάριο έως τον Δεκέμβριο του 2013, να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για χορήγηση αποζημίωσης από την Δευτέρα 19/6/2017 έως και την Τρίτη 18/7/2017.

Σύμφωνα με την λίστα των επιλέξιμων αναγγελιών, από την Αιτωλοακαρνανία καλούνται οι παραγωγοί της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιοκαρυάς (Δ.Ε. Παραβόλας, Δήμος Αγρινίου).

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο ΕΛ.Γ.Α. με σχετική ανακοίνωση του προς  στους Δήμους καλεί τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς να υποβάλουν αιτήσεις, από Δευτέρα 19-6-2017 έως και Τρίτη  18-7-2017,για το σύνολο των γεωργοκτηνοτροφικών τους εκμεταλλεύσεων που ζημιώθηκαν από θεομηνίες (πλημμύρες, κατολισθήσεις) και  δυσμενείς καιρικές συνθήκες (ανεμοθύελλες, υπερβολικές βροχοπτώσεις και χαλάζι) κατά τη χρονική περίοδο Ιανουάριος – Δεκέμβριος  2013. (Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Ετήσιο 2013»)

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2007/Β/2017), η Ανακοίνωση υποβολής αιτήσεων χορήγησης ενίσχυσης,  οι επιλέξιμες αναγγελίες και  τα σχετικά  έντυπα του προγράμματος έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΛ.Γ.Α (www.elga.gr).

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις m.loukidou@elga.gra.belesioti@elga.gr,  a.spanou@elga.gr και a.papadopoulou@elga.gr ή να απευθυνθούν τηλεφωνικώς στο Υποκ/μα ΕΛ.Γ.Α της περιοχής τους.

Σχετικά easmn-press

Εξέτασε επίσης

Οικονόμου: Σε λιγότερο από 1 μήνα η έναρξη του προγράμματος των Αρδευτικών

Σύμφωνα με όσα αναφέρει εγγράφως στη βουλή ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου. Απαντώντας σε …

==============================================