Καλούνται οι Νέοι Αγρότες του 2014 απο τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Καλούνται οι Νέοι Αγρότες του 2014 να επικοινωνήσουν με τους περιφερειακούς υπεύθυνους υλοποίησης των προγραμμάτων κατάρτισης ώστε να ξεκινήσουν τα μαθήματα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ αναφέρει:

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020,  Μέτρο 01: Δράσεις Μετάδοσης Γνώσεων και Ενημέρωσης, Δράση: 1.1.1: «Δράσεις Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για Νέους Γεωργούς και Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις» , ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» έχει αναλάβει την ευθύνη για την υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης, διάρκειας 150 ωρών,  για τους δικαιούχους του υπομέτρου 6.1 «Ενίσχυση Εκκίνησης Επιχείρησης για νέους Γεωργούς» του ΠΑΑ 2014-2020, των οποίων οι πράξεις εντάχθηκαν στο πλαίσιο της 2ης Προκήρυξης του Μέτρου 112 «Ενισχύσεις για Νέους Γεωργούς» του ΠΑΑ 2007 – 2013 και συνεχίζονται ως ανειλημμένες υποχρεώσεις στο ΠΑΑ 2014-2020.

Για την υλοποίηση των ως άνω προγραμμάτων:

  • Οι ενδιαφερόμενοι-υπόχρεοι εκπαίδευσης παρακαλούνται  να επικοινωνήσουν με τους περιφερειακούς υπευθύνους υλοποίησης των προγραμμάτων κατάρτισης ή με τα Κέντρα «ΔΗΜΗΤΡΑ» της περιοχής τους. (Δείτε εδώ την λίστα με τους Περιφερειακούς Υπεύθυνους υλοποίησης)
  • οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτές παρακαλούνται να υποβάλλουν αίτηση στην  ηλεκτρονική διεύθυνση http://katartisi.elgo.gr από 11/04/2017, ημέρα Τρίτη
  • Οι φορείς πιστοποιημένων δομών κατάρτισης που επιθυμούν να συνεργαστούν με τον ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» παρακαλούνται να υποβάλλουν αίτηση συνεργασίας προς την Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού στον τηλεομοιότυπο/fax 2108250246

Δείτε εδώ την λίστα με τους Περιφερειακούς Υπεύθυνους υλοποίησης

Σχετικά easmn-press

Εξέτασε επίσης

Οικονόμου: Σε λιγότερο από 1 μήνα η έναρξη του προγράμματος των Αρδευτικών

Σύμφωνα με όσα αναφέρει εγγράφως στη βουλή ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου. Απαντώντας σε …

==============================================