Αρχική / Συνεταιρισμοί-Ομάδες Παραγωγών / Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΑΣΟΕΕ): Εκλογές την Τετάρτη 29/3.

Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΑΣΟΕΕ): Εκλογές την Τετάρτη 29/3.

Στην τελική ευθεία για το επόμενο βήμα ο Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΑΣΟΕΕ) καθώς μία ημέρα απέμεινε μέχρι την Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Όπως μαθαίνουμε, το σύνολο των συνεταιρισμών έχει ήδη στείλει τα απαραίτητα έγγραφα για την εκλογική διαδικασία (αντιπροσώπους, πρακτικά κ.λ.π.).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των συνεταιρισμών ξεπέρασε κατά πολύ τον αρχικό αριθμό των 72 ιδρυτικών μελών φθάνοντας και ξεπερνώντας ακόμη και τα 85 μέλη.

Η Γενική Συνέλευση για τη διεξαγωγή των εκλογών θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο AMALIA ATHENS HOTEL(Λεωφ. Αμαλίας 10, Σύνταγμα) στην Αθήνα, την Τετάρτη 29-3-2017 και ώρα 10:30 π.μ.

Η Ένωση Μεσολογγίου συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια, για την πλήρη ενεργοποίηση μιας δομής που θα προάγει το συνεταιριστικό κίνημα με σύγχρονους όρους και τα κατάλληλα όπλα για την αντιμετώπιση των προκλήσεων σε διεθνές επίπεδο.

Σχετικά easmn-press

Εξέτασε επίσης

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών της Ένωσης 22/08/2021

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΣΕ EKTAKTH ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ  ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *